Гройсман: Співпраця між Україною і ЄС набирає обертів - 29% зростання торгівлі

Гройсман: Співпраця між Україною і ЄС набирає обертів - 29% зростання торгівлі

Укрінформ
Економічна співпраця між Україною та Європейським Союзом набирає обертів.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман сказав під час спільної з Верховним представником ЄС у закордонних справах та політиці безпеки Федерікою Могеріні прес-конференції у Брюсселі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми бачимо, що економічна співпраця набирає обертів. Угода про зону вільної торгівлі доводить свою ефективність, ми маємо 29%-ве зростання двосторонньої торгівлі. Дякуємо ЄС за додаткові торговельні преференції», - сказав Гройсман.

Читайте також: Успішна Україна стане запорукою розвитку усієї Європи - Гройсман

За його словами, під час переговорів з керівництвом ЄС вдалось окреслити плани щодо співпраці на наступні роки, досягнення цілей, які прописані у Стратегії сталого розвитку-2020, а також окреслити кроки щодо продовження реформ, які нададуть можливість українцям відчути поліпшення якості життя і сприятимуть зближенню України з Євросоюзом.

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр здійснює короткий робочий візит до Брюсселя. Він узяв участь у четвертому засіданні Ради асоціації Україна – ЄС, а також провів низку зустрічей з керівництвом Євросоюзу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-