Можливості Укрзалізниці презентують на профільній Генасамблеї у Парижі

Можливості Укрзалізниці презентують на профільній Генасамблеї у Парижі

Укрінформ
В.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов представляє можливості товариства на засіданні Генеральної асамблеї Міжнародного союзу залізниць (МСЗ) у Парижі.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці

"Сьогодні працюємо у Парижі. Представляємо Укрзалізницю як акціонерне товариство серед майже 200 компаній світу з п’яти континентів! Платформа для обміну досвідом з колегами з усіх частин світу, де є залізниці. 25 років - у Міжнародному Союзі залізниць (UIC)", – зазначив Кравцов.

Під час засідання заплановано розглянути адміністративні та фінансові питання діяльності МСЗ за 2017 рік, заслухати доповідь голови МСЗ, генерального директора, директорів регіональних представництв.  Крім цього, учасники зустрічі заслухають звіти з діяльності платформ: стандартизації, дослідження, цифрової та глобальної платформ, пасажирської та вантажної. Розглянуть учасники Генасамблеї  і питання взаємодії МСЗ з іншими міжнародними організаціями – Організацією співробітництва залізниць (ОСЗ), ОТІF, CEN-CENELEC, BuildingSmart, та затвердять календар статутних зборів і основних подій на 2018 рік.

Міжнародний Союз залізниць (UIC) (штаб-квартира знаходиться у м. Париж, Франція) – є світовою міжнародною організацією, яка об’єднує національні залізничні компанії з метою спільного вирішення завдань щодо розвитку залізничного транспорту, уніфікації процедур і гармонізації відносин, в тому числі між залізницями європейських країн, при здійсненні міжнародних залізничних перевезень.

Читайте також: Укрзалізниця переходить на нові формати електронного підпису

ПАТ «Укрзалізниця» приєдналася до МСЗ у 1992 році та є активним членом організації.

На даний час департаменти Укрзалізниці співпрацюють з МСЗ щодо використання керівних документів, розроблених МСЗ для організації перевезень пасажирів і вантажів у міжнародному сполученні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-