Для Одеського припортового та Центренерго затвердили фінплан на 2018 рік - ФДМУ

Для Одеського припортового та Центренерго затвердили фінплан на 2018 рік - ФДМУ

Укрінформ
Урядовий комітет затвердив фінансовий план Одеського припортового заводу і ПАТ «Центренерго» на 2018 рік. 

Про це повідомив керівник Фонду державного майна Віталій Трубаров у Facebook. 

"Чистий дохід Одеського припортового заводу у 2018 році має скласти 3,4 млрд гривень, це на 28 відсотків більше, ніж у минулому році. Натомість чистий дохід для «Центренерго» має збільшитися на 22 відсотки і скласти 16,6 млрд гривень. Такі показники фінпланів затвердив урядовий комітет", - поінформував Трубаров. 

За його словами, собівартість реалізованої продукції «Центренерго» запланована на рівні 15,7 млрд, це на 21 відсоток більше, ніж у 2017 році. Збільшення планується в основному за рахунок зростання витрат на паливо.

«Передбачається і збільшення адмінвитрат на 8 відсотків за рахунок підвищення оплати праці. Створять на підприємстві також і резервний фонд на заборгованість за електроенергію у розмірі 126 млн грн», - сказав керівник Фонду держмайна. 

Читайте також: Фонд держмайна шукає оцінювача для визначення вартості системи охолодження ЧАЕС

Віталій Трубаров зазначає, що фінплан «Центренерго» є збалансованим та забезпечує отримання чистого прибутку у розмірі 177 мільйонів гривень, що на 53 відсотки більше за 2017 рік.

Відносно фінансових показників ОПЗ на 2018 рік, Віталій Трубаров повідомив, що валовий прибуток збільшиться на 30 відсотків та складе 447 мільйонів, собівартість продукції підвищиться на 27 відсотків, адмінвитрати зростуть на 8 відсотків і складуть 125 мільйонів. 

Чистий прибуток ОПЗ в 2018 році має скласти 174 мільйони, що на 167 мільйонів більше, ніж у 2017 році. 

Віталій Трубаров також додав, що фінплан ОПЗ підготовлений з урахуванням можливих ефективних шляхів виходу підприємства з кризової економічної ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-