ДПЗКУ планує проавансувати виробників зерна на 1,5 мільярда

ДПЗКУ планує проавансувати виробників зерна на 1,5 мільярда

Укрінформ
Державна продовольчо-зернова корпорація України вже профінансувала сільгоспвиробників більш як на 100 млн грн у рамках закупівлі озимих культур майбутнього врожаю. 

Про це повідомляє прес-служба корпорації. 

«Форвардна програма, яка розпочата в середині жовтня, набирає обертів. Сьогодні фахівцями ДПЗКУ та експертами страхових компаній здійснюється огляд посівів у регіонах, де погодні умови дозволяють це зробити. З тими, хто вже пройшов перевірку, укладаються відповідні договори», - наголосив в.о. голови правління ПАТ «ДПЗКУ» Дмитро Гавриш.

Станом на сьогодні серед лідерів за кількістю заявлених тонн зернових є підприємства Хмельницької, Дніпропетровської та Запорізької областей. 

Керівник корпорації нагадав, що форвардна програма закупівлі зернових була розпочата восени, щоб дати можливість аграріям отримати заздалегідь обігові кошти для проведення весняно-польових робіт.

«На сьогодні ми маємо високу зацікавленість з боку сільгоспвиробників до даної програми. Адже ДПЗКУ співпрацює та укладає договори тільки з добросовісними компаніями, залишаючись при цьому надійним партнером для сільгоспвиробників», - зазначив Гавриш.

Читайте також: У ДПЗКУ наростили виробництво готової продукції майже до 22 тисяч тонн зернових

ДПЗКУ продовжує програму закупівлі озимих культур – пшениці та ячменю майбутнього врожаю 2018 року. Це перший етап масштабної форвардної програми, в рамках якої планується проавансувати українських сільгоспвиробників на суму понад 1,5 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-