У ДПЗКУ наростили виробництво готової продукції майже до 22 тисяч тонн зернових

У ДПЗКУ наростили виробництво готової продукції майже до 22 тисяч тонн зернових

Укрінформ
Переробні філії Державної продовольчо-зернової корпорації за листопад поточного маркетингового року переробили 21,5 тисяч тонн зернових.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "ДПЗКУ"

"Переробні філії ПАТ «ДПЗКУ» продовжують нарощувати обсяги виробництва готової продукції. За листопад місяць поточного маркетингового року філії корпорації переробили 21,5 тисяч тонн зернових, з яких пшениці – 19,6 тис. тонн, жита – 1,2 тис. тонн, вівсу – 0,5 тис. тонн", - поінформував в.о. голови правління корпорації Дмитро Гавриш.

Читайте також: Виробник зерна отримує додаткові гроші через програму заставних закупівель ДПЗКУ

Він також зауважив, що у листопаді зберегли свої лідируючі позиції за обсягами переробки пшениці Кролевецький КХП - 4,9 тис. тонн, Черняхівський елеватор - 3,4 тис. тонн та Львівський КХП - 3 тис. тонн. Наразі Новоукраїнський КХП переробив 0,5 тис. тонн вівса.

«Для нас одне з основних завдань – це наростити обсяги виробництва власної продукції переробки на внутрішньому ринку. Також у корпорації прикладають максимум зусиль для збільшення експорту готової продукції на зовнішні ринки», - наголосив Гавриш.

На сьогодні близько 80% контрагентів ДПЗКУ на внутрішньому ринку - це виробники готової продукції: макаронні фабрики, хлібозаводи, пекарні. Це, в свою чергу, забезпечує корпорації можливість пропонувати кожному з них індивідуальні умови якості продукції, гнучку цінову політику та мінімізувати власні фінансові ризики. Цього року корпорація планує збільшити обсяги реалізації власної продукції переробки на 10%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-