Державна продовольчо-зернова корпорація вийшла на ринки Катару та Литви

Державна продовольчо-зернова корпорація вийшла на ринки Катару та Литви

Укрінформ
Державна продовольчо-зернова корпорація України у поточному маркетинговому році вийшла на ринки Катару та Литви.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «ДПЗКУ», з посиланням на в.о. голови правління підприємства Дмитра Гавриша.

«Як державна корпорація ДПЗКУ намагається втримувати репутацію надійного партнера і постачальника зерна на зовнішні ринки. ДПЗКУ досить активно працює в нинішньому маркетинговому році та на сьогодні експортувала вже 710 тис. тонн зернових. Крім того, вдалося освоїти нові зовнішні ринки Катару та Литви", - сказав він.

Також, за словами Гавриша, з липня поточного року корпорація активізувала торгівлю зі своїм стратегічним партнером - Китайською національною корпорацією ССЕС.

«З липня поточного року ми активізували торгівлю з нашим стратегічним партнером ССЕС та продемонстрували позитивну динаміку зростання експортних показників у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Так, станом на сьогодні ССЕС законтрактувала 300 тис. тонн, з яких майже 100% буде відвантажено до кінця листопада 2017 року», - зазначив керівник корпорації.

Читайте також: ДПЗКУ: Фінансування аграріїв минулого сезону збільшили у 4 рази

Як повідомлялося раніше, з метою розширення торгівлі між ДПЗКУ та її китайським партнером, сторони здійснюють поставки зернових через ССЕС до третіх країн: Португалії, Нідерландів, Італії, Єгипту, Тунісу та Бангладеш.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-