Аваков про

Аваков про "маски-стоп": Тепер бізнес буде упевнений, що телефон з рук не заберуть

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков переконаний, що ухвалений закон про протидію тиску на бізнес дасть для всіх позитивні результати і дозволить бізнесу стабільно працювати. 

Про це він заявив в ефірі програми «Право на владу», повідомляє прес-служба МВС.

«Правда в тому, що ми дуже сильно обмежили поліцію, СБУ, фіскалів, прокуратуру. Яку це принесе користь? Це принесе користь не бізнесу, це принесе користь кожному з нас, хто буде розуміти стійкість всієї системи. Тобто, будь-який бізнес буде працювати стійко і кожен з вас буде знати, що телефон у вас з рук не заберуть, комп'ютер не заберуть», - зазначив Аваков.

Міністр нагадав, що відтепер, згідно з ухваленим законом, буде фото- і відеофіксація процесу винесення рішення суду за санкцією. Відсутність фіксації означатиме хибність звинувачень.

Читайте також: Петренко пояснив, чому до закону про "маски-стоп" не потрапила заборона спецназу

Як повідомляв Укрінформ, 16 листопада Верховна Рада 312-ма голосами ухвалила закон №7275 "Про внесення зміни до деяких законодавчих актів щодо забезпечення дотримання прав учасників кримінального провадження та інших осіб правоохоронними органами при провадженні досудового розслідування".

Закон набере чинності через десять днів з дня його офіційного оприлюднення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-