Гройсман прогнозує, що 2018 стане роком економічного успіху

Гройсман прогнозує, що 2018 стане роком економічного успіху

Укрінформ
Проект бюджету на 2018 рік передбачає більш ніж 3% зростання економіки, що означає вироблення товарів і послуг на 400 млрд грн більше, ніж у 2017 році.

Про це заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у відеозверненні, оприлюдненому на Facebook, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні важливо продовжити традицію вчасного прийняття рішень. Ми провели якісні дискусії з парламентом, комітетами, експертним середовищем, щоб бюджет був зрозумілим, відкритим, публічним. Взагалі, я вважаю, що 2018 рік буде роком економічного успіху, який має відчути кожна українська родина з точки зору доходів і якості життя", - сказав Гройсман.

Він нагадав, що бюджет передбачає зростання на 3%, але і цей показник може бути більшим.

"Це означає, що ми виробимо на 400 млрд більше продукції, ніж це було у 2017 році. Десятки тисяч людей матимуть роботу і заробітну плату, а економіка буде розвиватися", - зазначив Гройсман.

Глава уряду наголосив, що бюджет є чітко пріоритетизованим.

Читайте також: Сьогодні Рада розгляне Держбюджет-2018

"На національну безпеку і оборону ми забезпечимо 165 млрд грн, ми фінансуватимемо освіту і охорону здоров'я, продовжимо децентралізацію у нашій країні. Це дасть можливість будувати школи, садочки, лікарні та інші інфраструктурні об'єкти", - додав Прем'єр-міністр.

Він підкреслив, що уряд спільно з Президентом і парламентом продемонструють здатність приймати державні рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-