Мінфін чекає, що Світовий банк допоможе з імплементацією двох реформ

Мінфін чекає, що Світовий банк допоможе з імплементацією двох реформ

Укрінформ
Україні потрібна підтримка Світового банку, який брав участь у розробці пенсійної реформи та реформи охорони здоров'я, щодо практичної імплементації цих реформ.

Про це заявив міністр фінансів України Олександр Данилюк на своїй сторінці у Facebook за підсумками зустрічі з президентом Світового банку Джимом Кімом.

За словами Данилюка, йшлося про зрушення, які відбулися в Україні за останні три роки та які ще мають відбутися.

"Нещодавно нам вдалося прийняти дві надзвичайно важливі для майбутнього України реформи: пенсійну та охорони здоров’я. Підтримку таких міжнародних партнерів, як Світовий банк, у розробці цих реформ складно переоцінити. Попереду не менш важлива частина цих двох реформ – імплементація. В цьому процесі буде потрібна підтримка Світового банку. І ми вже проговорили кроки по впровадженню цих змін, зокрема, досвід інших країн", - повідомив міністр.

Читайте також: Депутати і президент Світового банку обговорили впровадження реформ

Данилюк також обговорив з президентом Світового банку залучення інвестицій в економіку України.

"Говорили також про глобальні виклики, які сьогодні постають перед нашою державою. Один з них - це залучення інвестицій. Потрібно думати, як привабити інвесторів та розвивати сильні сторони української економіки. Одна з них – це агросектор. Тому з президентом Світового банку також обговорили шляхи підвищення продуктивності в українському агросекторі. І головне - розвиток бренду України, як сильного гравця на світовому ринку сільгосппродукції", - повідомив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-