Залучення приватних інвесторів до держпідприємств активує економіку  - Данилюк

Залучення приватних інвесторів до держпідприємств активує економіку - Данилюк

Укрінформ
Залучення приватних інвесторів до державних підприємств дозволить активувати економічний потенціал, що до цього часу не використовувався.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр фінансів Олександр Данилюк.

«Перший крок на шляху до прозорої приватизації зроблено! Парламент схвалив у першому читанні законопроект №7066. Вітаю всіх, хто долучився до цього надзвичайно важливого для майбутнього української економіки зрушення. Залучення приватних інвесторів до державних підприємств дозволить активувати економічний потенціал, що до цього часу не використовувався», - написав Данилюк.

Читайте також: Укртелеком хочуть відправити на нову приватизацію

Він зазначив, що на зміну неефективності та розкраданню активів разом з новими інвесторами прийдуть розвиток, сучасні технології, підвищення продуктивності та ефективний менеджмент.

«Головне, що законопроект передбачає зрозумілі прозорі процедури, що є необхідною умовою для чесної приватизації. Це буде поштовхом для сталого зростання української економіки! Радий, що незважаючи на всі перепони, ми продовжуємо рухатися вперед, досягаємо поставлених цілей та крок за кроком змінюємо країну!», - зазначив Данилюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-