Україна і Росія узгодили вилов риби в Азовському морі у 2018 році

Україна і Росія узгодили вилов риби в Азовському морі у 2018 році

Укрінформ
Україна і Російська Федерація досягли домовленостей у питаннях вилову риби в Азовському морі у 2018 році.

Домовленостей досягнуто у ході XXIX сесії Українсько-Російської комісії з питань рибальства в Азовському морі, що відбулася з 24 по 26 жовтня 2017 року у м. Ростов-на-Дону, повідомляє Державне агентство рибного господарства України

Під час роботи комісії сторони обговорили результати здійснення рибопромислової діяльності та виконання науково-дослідних робіт в басейні Азовського моря у 2017 році, а також стан запасів водних біоресурсів моря. За результатами зазначених обговорень було узгоджено загальнобасейнові обсяги вилову основних промислових риб і визначено національні квоти вилову на 2018 рік.

"Обидві делегації погодили плани виконання науково-дослідних програм у басейні Азовського моря у 2018 році та прийняли зміни до заходів регулювання промислового рибальства в басейні Азовського моря", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: У Дніпро для очищення річки випустять 1,2 млн мальків

Учасники зустрічі також обговорили та затвердили Порядок здійснення контролю вилучення промисловими та іншими суднами водних біологічних ресурсів в Азовському морі і Керченській протоці на 2018 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-