Експерти повідомили про зростання темпів купівлі аграріями нової техніки

Експерти повідомили про зростання темпів купівлі аграріями нової техніки

Укрінформ
За 9 місяців поточного року українські аграрії придбали 2 300 тракторів різної потужності, тоді як за аналогічний період минулого року цей показник склав 1 400  одиниць. 

Про це повідомляє профільна асоціація "Український клуб аграрного бізнесу". 

"Ринок самохідної техніки: тракторів, комбайнів, обприскувачів продовжив свій ріст у 2017 році. За січень-вересень в Україні було продано більше цих видів машин, ніж за весь минулий рік. Лідерами по закупівлі у поточному році стали південні області України, а також Вінницька, Полтавська та Кіровоградська області. Загалом ринок самохідних с/г машин сягнув докризових показників 2011-2012 рр", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Мінагро повідомило про реалізовувані інвеспроекти в галузі на 37 мільярдів

Зазначається, що зростання відбулося у всіх сегментах самохідної сільськогосподарської техніки. За 9 місяців поточного року українські аграрії придбали 2 300 тракторів різної потужності, тоді як за аналогічний період минулого року цей показник склав 1 400  одиниць. Самохідних обприскувачів було реалізовано 170 шт, що удвічі більше, ніж торік. Продажі комбайнів у цього року теж зросли: зернозбиральних – на 20% (960 шт.), кормозбиральних - на 30% (13 шт.). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-