У Приватбанку сказали, коли

У Приватбанку сказали, коли "Буковель" можуть виставити на продаж

Укрінформ
Рішення про продаж непрофільних активів Приватбанку прийме Наглядова рада після оцінки майна.

Про це повідомив “Економічній правді” прес-секретар Приватбанку Олег Серга.

"На поточний момент проводиться комплекс заходів щодо проведення переоцінки об'єктів нерухомості та рухомого майна (предметів застави за лізинговими і кредитними угодами, а також об'єктів нерухомості, переданих на баланс банку як заставодержателя)", - заявив представник держбанку.

Читайте також: ПриватБанк повинен виставити на продаж "Буковель" - Рожкова

"За підсумками даних процедур буде встановлена ​​справедлива вартість цих активів і згідно з рішенням Наглядової ради буде прийнято рішення про подальші дії щодо цих активів : реалізації або інші форми і способи отримання доходу/грошового відшкодування", - повідомив Серга.

Гірськолижний комплекс "Буковель" був взятий на баланс Приватбанку під час націоналізації.

Нагадаємо, заступниця голови НБУ Катерина Рожкова заявила, що Приватбанк має виставити на продаж непрофільні для себе активи: гірськолижний курорт "Буковель", будівлю телеканалу "1+1" в Києві і літаки авіакомпанії МАУ. 10 серпня директор НАБУ Ситник заявив, що НАБУ проводить економічні дослідження щодо справи про розкрадання коштів Приватбанку. За словами екс-голови Приватбанку Олександра Шлапака, ГПУ відкрила кілька кримінальних справ проти колишніх керівників або власників банку за доведення банку до неплатоспроможності. Крім того, генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що ГПУ, НАБУ та САП розслідують декілька справ, пов'язаних з Приватбанком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-