Мінагро: Україна нарощуватиме експорт агропродукції до Індонезії

Мінагро: Україна нарощуватиме експорт агропродукції до Індонезії

Укрінформ
Обсяг торгівлі сільськогосподарською продукцією між Україною і Республікою Індонезія цьогоріч зріс на 35%. Проте Україна має всі можливості, щоб збільшувати експорт сільгосппродукції до цієї країни.

Про це повідомила заступник міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова на зустрічі з генеральним директором з питань продовольчих сільськогосподарських культур Міністерства сільського господарства Республіки Індонезія доктором Сумарджо Гатот Іріанто. 

«Індонезія – перспективний ринок збуту української сільськогосподарської та продовольчої продукції. Минулого року був підписаний міжвідомчий Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва в галузі сільського господарства. Цим документом визначено конкретні напрями співпраці, що становлять взаємний інтерес для сторін, і ми можемо сподіватись на розвиток взаємних торговельно-економічних відносин. Обсяг торгівлі сільськогосподарською продукцією між країнами за 8 місяців 2017 року зріс на 35% порівняно з минулорічним періодом. Ми маємо всі можливості збільшувати експорт», - зазначила Олена Ковальова.

Читайте також: Гройсман: Експорт агропродукції за 9 місяців зріс майже на 25%

Зі свого боку представники Індонезії висловили зацікавленість у розширенні двосторонньої торгівельної співпраці, розвитку інвестиційних відносин в АПК. Сторони обговорили питання організації двостороннього форуму в форматі «Бізнес до бізнесу» наприкінці листопада 2017 року в м. Києві в рамках Третього засідання Міжурядової українсько-індонезійської Комісії з економічного і технічного співробітництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-