Україна хоче потрапити на агроринки Африки та Середземномор’я через Мальту

Україна хоче потрапити на агроринки Африки та Середземномор’я через Мальту

Укрінформ
Україна зацікавлена створити на Мальті хаб для вітчизняних агроекспортерів з подальшим виходом на ринки Північної Африки та Середземномор’я.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман написав у Facebook після зустрічі з Президентом Республіки Мальта Марі-Луїз Колейро Прекою.

"Маємо інтерес створити на Мальті хаб для українських агроекспортерів з подальшим виходом на ринки Північної Африки та Середземномор’я", - зазначив Гройсман.

Він упевнений, що попереду у двох країн плідна співпраця і максимальне посилення взаємних торговельних та інвестиційних відносин.

Гройсман також відзначив, що Україна та Мальта помітно активізували співпрацю останнім часом, і саме під час головування Мальти в ЄС були ухвалені найважливіші для нас рішення - запровадження безвізового режиму та завершення ратифікації Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Читайте також: Україна хоче створити на Мальті хаб для літаків "Ан"

Як повідомляв Укрінформ, Президент Республіки Мальта Марі-Луїз Колейро Прека перебуває в Україні з державним візитом на запрошення Президента України. Вже відбулась її зустріч із Петром Порошенком, а потім глави двох країн разом зробили заяви для ЗМІ.

Цього ж дня президенти візьмуть участь в українсько-мальтійському бізнес-форумі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-