В Україну прибула друга партія антрациту із США

В Україну прибула друга партія антрациту із США

Укрінформ
12 жовтня в ДП «Морський торговельний порт «Южний» прибула друга партія антрациту із США.  Судно Victoria доставило 60 тисяч тон енергетичного вугілля для ПАТ «Центренерго».

Про це повідомляє сайт порту.

«ДП «МТП «Южний» сьогодні виконує умови договорів із вантажовласниками та доручення Міністерства інфраструктури. Перший балкер з американським вугіллям розвантажено у вересні за рекордні 44 години. Ще за 21 добу завершено завантаження вагонів для ТЕС. За 9 місяців на склади українських електростанцій відправлено 540 тисяч тонн антрациту. У жовтні підприємство планує  опрацювати ще два балкера з антрацитом, загальним об’ємом понад 200 тисяч тонн. Перевантажувальне обладнання  та виробничі потужності працюють без зауважень.  Я впевнений,  що ніщо не завадить нам і надалі ефективно працювати», – зазначив в.о. директора ДП «МТП «Южний» Віталій Жуковський.

Читайте також: Насалик не бачить передумов для "блекаутів" в опалювальний сезон

Нагадаємо, що перше судно із США Оcean Ambitious пришвартувалось до перевалочного комплексу ДП «МТП «Южний» 13 вересня. Менш ніж за 2 доби портовики розвантажили близько 62 тис. тонн. 875 вагонів із енергетичним вугіллям відправлено на ТЕС ПАТ «Центренерго» за 21 добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-