Фонд гарантування затвердив Регламент «голландських» аукціонів

Фонд гарантування затвердив Регламент «голландських» аукціонів

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб затвердив Регламент «голландських» аукціонів.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«Документом передбачено, що аукціон розпочинається в проміжок часу з 9.30 до 10.00 год. Автоматичне покрокове зниження ціни лоту розпочинається в період з 9.30 до 10.00 год. та завершується в проміжок часу з 16.15 до 16.45 год. (загальна тривалість складає 6 годин 45 хвилин)», - йдеться в повідомленні.

Етап подання цінових пропозицій - з 16.15 до 17.00 год. (загальна тривалість складає 15 хвилин). При цьому, він розподіляється на два періоди: період подання закритих цінових пропозицій - з 16-15 до 16-55 год. (загальна тривалість 10 хвилин) та період подання цінової пропозиції учасником, який зупинив аукціон на зниження - з 16-25 до 17-00 год. (загальна тривалість 5 хвилин).

Читайте також: Фонд гарантування одержав від продажу банківських активів ще 126 мільйонів

Під час проведення електронного аукціону на будь-якому етапі до моменту його завершення, учасник має право зробити ставку, що відповідає поточній ціні лоту. За умови відсутності ставки після завершення строку, встановленого для її подання, система автоматично покроково знижує ціну лоту до моменту досягнення мінімальної ціни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-