Фонд держмайна ще раз спробує продати акції трьох обленерго

Фонд держмайна ще раз спробує продати акції трьох обленерго

Укрінформ
Фонд державного майна України розпочав повторну процедуру приватизації 25% акцій Одесаобленерго, Сумиобленерго та Донбасенерго.

Відповідний наказ про забезпечення продажу паків акцій підписав керівник Фонду держмайна Віталій Трубаров, повідомляє Урядовий портал.

За словами Віталія Трубарова, найближчим часом пройде інвентаризація і оцінка майна вказаних обленерго. «Термін дії попередньої оцінки вартості активів вже скінчився, в короткий термін ми проведемо повторну оцінку, і за її результатами приймемо рішення про виставлення даних пакетів акцій на аукціон»,- повідомив Віталій Трубаров.

Читайте також: ФДМУ: За час управління Фондом Центренерго покращило фінансовий результат у 18 разів

Як відомо, раніше Фонд державного майна України продав блокуючі пакети акцій ПАТ «Київенерго», ПАТ «ДТЕК Західенерго» та ПАТ «ДТЕК «Донецькобленерго» на загальну суму 1,32 млрд  грн.

У серпні також успішно було продано акції ПАТ ДТЕК «Дніпроенерго»та ПАТ ДТЕК «Дніпрообленерго». Пакет акцій ПАТ ДТЕК «Дніпроенерго» було продано за 728,236 млн грн. У результаті торгів ціна пакету акцій ПАТ ДТЕК «Дніпрообленерго» зросла більш як у 2 рази і склала 1 млрд 4 млн  675,5 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-