Укрпошта навчить підприємців продавати товар на eBay

Укрпошта навчить підприємців продавати товар на eBay

Укрінформ
Укрпошта в рамках E-export school 1 жовтня проведе одноденний тренінг для представників малого та середнього бізнесу. 

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі поштового оператора.

Слухачі дізнаються про особливості роботи на найбільшому онлайн-аукціоні світу eBay, на платформах якого зараз 14 млн продавців продають свої товари 171 млн активних користувачів.

Серед учасників тренінгу представники штаб-квартири eBay в СНД і Східній Європі (по скайпу), фінансового сервісу Western Bid в Україні, спільноти Ebay & PayPal Pro – СНД, логістичних операторів  Укрпошта та  DHLУкраина, фулфілмент-центру в США Parnter Trade.

Читайте також: "Пілот" Укрпошти: Накладна оплата отримувачем посилок з інтернет-магазинів

У програмі заходу - принципи організації роботи з eBay. Зокрема, для продавців-початківців - як почати старт роботи на цьому онлайн-аукціоні, який прийом оплати за товар, співпраця з фінансовими сервісами на прикладі Western Bid, організація логістики з України: митниця та доставка на базі Укрпошти та DHL Ukraine, використання фулфілмент-складів в США.

Для вже діючих продавців, які хочуть поліпшити свої показники продажів, під час заходу розкажуть про промо-інструменти на eBay, роботу з відгуками, автоматизацію створення та відстеження лістингів, розширення бізнесу на європейські майданчики eBay, реєстрацію торгових марок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-