Вугілля в порту

Вугілля в порту "Южний" розвантажили з випередженням графіку на 1,5 доби

Укрінформ
Вугілля для Центренерго, яке зі США доправило судно Осеаn Ambitious, розвантажили у ДП "Морський торговельний порт "Южний" упродовж 44 годин.

Про це розповів в.о. директора ДП «МТП «Южний» Віталій Жуковський, повідомляється на офіційній сторінці підприємства у Фейсбук.

«62 тисячі тонн вугілля з США ми розвантажили менше ніж за дві доби. Портальні крани показали рекордну швидкість... Умови контракту з перевантаження вугілля виконуються в повному обсязі. До початку опалювального сезону залишилось трохи більше місяця, і на вересень у нас серйозні плани по прийому вугілля. Я впевнений, що усі судна будуть розвантажуватись за графіком, а вагони вчасно відправлятись споживачам», - розповів в.о. директора ДП «МТП «Южний».

Читайте також: Порошенко про антрацит із США: Росія втратила ще один інструмент шантажу

Зокрема, колективу ДП «МТП «Южний» знадобилось 44 години для розвантаження судна Осеаn Ambitious, яке доставило із США вугілля для Центренерго 13 вересня. Роботи завершено 15 вересня о 01:00 з випередженням графіку на 1,5 доби. Близько 100 вагонів з енергетичним вугіллям уже відправлено на ТЕС ПАТ «Центренерго».

Як повідомляв Укрінформ, 13 вересня в 02:15 годин до перевантажувального комплексу  ДП «Морський торговельний порт «Южний» пришвартувалось судно Ocean Ambitious. На борту балкера 62 тисячі тонн енергетичного вугілля із США для ТЕС ПАТ «Центренерго».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-