Боротьба з корупцією: Реєстр лікарських засобів буде поєднаний з системою ProZorro

Боротьба з корупцією: Реєстр лікарських засобів буде поєднаний з системою ProZorro

Укрінформ
Державний Реєстр лікарських засобів буде інтегровано с системою ProZorro для проведення торгів по закупівлі медикаментів.

Про це повідомляється на сайті Державного експертного центру.

"Інтеграція Державного реєстру лікарських засобів (ДРЛЗ) з системою ProZorro дасть можливість останній в автоматичному режимі отримувати та відображати для учасників торгів актуальну інформацію з Реєстру. Автоматизація процесу зніме необхідність вносити до системи ProZorro дані про лікарські засоби та зміни в їхніх реєстраційних матеріалах в ручному режимі, а також підвищить прозорість використання даних Реєстру й, відповідно, знівелює корупційні ризики в контексті забезпечення українців якісними та доступними ліками", - йдеться у повідомленні. 

Читайте також: В Україні розкрили найбільшу схему з продажу підробних ліків

Адміністрування Держреєстру будуть здійснювати спеціалісти Державного експертного центру. Наразі визначено організаційні та технічні заходи для забезпечення обміну інформацією між ДРЛЗ та системою ProZorro. ІТ-спеціалісти отримали доручення визначити оптимальні для всіх учасників технічні формати обміну інформацією між обома системами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-