У рамках проекту IFC українські аграрії отримали 1 мільярд

У рамках проекту IFC українські аграрії отримали 1 мільярд

Укрінформ
Станом на 12 вересня 2017 року обсяг фінансування за аграрними розписками у рамках проекту «Аграрні розписки в Україні» Міжнародної фінансової корпорації досяг 1 млрд грн.

Про це Укрінформу повідомила Міжнародна фінансова корпорація (International Finance Corporation, IFC).

"Згідно з офіційною статистикою, на сьогоднішній день в Україні оформлено 149 аграрних розписок, з них 62 товарних та 87 фінансових. Успішно виконано та закрито 57. Наразі не було жодного повідомлення щодо невиконання зобов’язань позичальником з відкриттям процедури примусового виконання за аграрними розписками", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Гройсман повідомив, як підняти рівень відносин фермер - влада

Зазначається, що більша частина господарств, які отримали додаткове фінансування за допомогою аграрних розписок, відносяться до категорії малих та середніх.

Нагадаємо, аграрні розписки діють в 8 областях України: Полтавській, Черкаській, Вінницькій, Харківській, Хмельницькій, Тернопільській, Миколаївській та Сумській. Раніше в Міністерстві аграрної політики та продовольства України заявляли, що до кінця вересня 2017 року в Україні буде створено єдиний національний реєстр аграрних розписок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-