Акції концерну Стирол виключені з Біржового списку

Акції концерну Стирол виключені з Біржового списку

Укрінформ
1 вересня 2017 року з Біржового списку виключені акції ПАТ «Концерн Стирол», що знаходиться на непідконтрольних Україні територіях Донецької області, та призупинив виробництво в 2014 році.

Про це повідомляється на сайті фондової біржі "Перспектива".

"01.09.2017 р. з Біржового списку виключені: Акція проста бездокументарна іменна (ISIN UA4000136626) ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КОНЦЕРН СТИРОЛ" (ЄДРПОУ 05761614)", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Концерн Стирол» — це найбільший в Україні виробник мінеральних добрив, компанія хімічної промисловості, що знаходиться в місті Горлівка, Донецька область.

Читайте також: Завод Фірташа в Криму припинив свою роботу

8 травня 2014 року «Концерн Стирол» призупинив виробництво. Таке рішення було ухвалене у зв'язку з критичною ситуацією в Донецькій області і, зокрема, в Горлівці, для безпеки працівників ВАТ «Концерн Стирол» і всіх жителів регіону. Призупинено випуск аміаку і його похідних: карбаміду, селітри і КАС. Також повністю звільнені аміакосховище, на підприємстві проведений весь аміак. Все великотоннажне виробництво, що включає в себе синтез і переробку аміаку, було зупинено після загострення ситуації в регіоні. На підприємстві немає запасів аміаку та інших вибухонебезпечних речовин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-