В Укравтодорі пояснили, за який період Новак отримав майже 900 тисяч зарплати

В Укравтодорі пояснили, за який період Новак отримав майже 900 тисяч зарплати

Укрінформ
Розмір заробітної плати в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України у сумі 893,8 тис. грн, оприлюднений у Єдиному електронному реєстрі декларацій, вказаний за шість місяців роботи.

Про це повідомила прес-служба Укравтодору, передає ресурс Слово і Діло.

"893,8 тис. грн, зазначені в декларації в. о. голови «Укравтодору» Славоміра Новака, - це його зарплата за півроку, а не тільки за липень", - пояснили у прес-службі.

Там також зазначили, що згідно з ч. 2 ст. 52 закону «Про запобігання корупції», повідомлення про суттєві зміни майнового стану подаються в 10-денний термін після отримання посадовою особою доходу або придбання майна на суму, що перевищує 50 мінімальних заробітних плат, встановлених на 1 січня поточного року. Зміни в декларацію Новака були подані 29 серпня.

Читайте також: Новак пообіцяв упродовж 10 днів виконати вимоги припису НАЗК

Раніше, 11 серпня, керівник підприємства на своїй сторінці в Facebook написав, що його посадовий оклад становить 13 тис. грн, а разом з усіма надбавками після вирахування податків - в середньому 100 тис. грн на місяць.

Як повідомлялося, згідно з даними Єдиного електронного реєстру декларацій, завдяки надбавкам, заробітна плата очільника Укравтодору становила 893 тис. 849 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-