"Нафтогаз" затвердив нового директора "Укртрансгазу"

Укрінформ
Відповідно до рішення акціонера №126 від 21 серпня 2017 року Павла Юзефа Станчака було обрано на посаду президента ПАТ «Укртрансгаз».

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю та пресою компанії.

"За умовами контракту, його було обрано на цю посаду терміном на 1 рік. Очікується, що до фактичного виконання обов`язків президента "Укртрансгазу" Станчак приступить відразу після завершення формальних процедур щодо оформлення всіх необхідних документів. До того дня повноваження президента продовжуватиме здійснювати член правління, перший віце-президент ПАТ «Укртрансгаз» Мирослав Химко", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Укртрансгаз удвічі збільшив інвестиції в модернізацію ГТС

Нагадаємо: 8 серпня 2017 року наглядова рада НАК «Нафтогаз України» одностайно погодила обрання Павла Юзефа Станчака на посаду президента ПАТ «Укртрансгаз».

Станчак має технічну та управлінську освіту, понад 25 років працює в галузі транспортування, розподілу та зберігання газу. У 2003-2004 роках в польській PGNiG відповідав за відокремлення функції оператора газотранспортної системи та утворення незалежного оператора ГТС Польщі Gaz-System S.A.

Читайте також: Укртрансгаз очолить поляк Павел Станчак

З 2004 до 2008 року працював на посаді технічного директора – члена правління оператора польської ГТС Gaz-System S.A, де відповідав за розробку та виконання інвестиційних планів, поточну технічну підтримку газотранспортної системи, координацію процесів отримання дозволів та ліцензій з відповідними державними регуляторами та органами.

Впродовж останнiх п’яти рокiв Станчак працював в компанії PGNiG Technologie S.A. (Кросно, Польща) на посадах: 2012-2014 - менеджер науково-дослiдного вiддiлення, 2014-2015 - менеджер проектiв для проектiв будiвництва, 2016 – липень 2017 – технiчний директор, член правлiння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-