Masterpass, один клік і поїхали - квитки на поїзд купуємо по-новому

Masterpass, один клік і поїхали - квитки на поїзд купуємо по-новому

Укрінформ
Від сьогодні квитки на поїзд можна придбати з допомогою цифрових гаманців Masterpass через сайт ПАТ "Українська залізниця", не тримаючи банківську картку у руках.

Про це Укрінформ повідомили у Mastercard.

"Відтепер користувачі сайту Укрзалізниці зможуть оплачувати квитки в один клік. Укрзалізниця у партнерстві з Mastercard, UNIT і ТАСКОМБАНКОМ інтегрували на сайті booking.uz.gov.ua рішення для оплат за допомогою цифрових гаманців Masterpass", - йдеться у повідомленні.

Як пояснюється, цифрові гаманці Masterpass зберігають дані банківських карток різних платіжних систем, даючи можливість розраховуватись без потреби щоразу вводити карткові реквізити для оплати (CVC-2 код, номер картки тощо). Сервіс уже доступний на основній та мобільній версіях сайту. Триває робота над інтеграцією Masterpass у мобільні додатки Укрзалізниці на базі iOS та Android.

Якщо користувач уже має зареєстрований цифровий гаманець у Masterpass, система відкриє доступ до раніше доданих карток після авторизації на сайті та підтвердження номеру мобільного телефону. Створити свій цифровий гаманець і додати банківські картки будь-яких банків і платіжних систем можна безпосередньо на сайті.

Читайте також: Укрзалізниця: Неякісне зерно - причина скупчення вагонів біля портів

Зараз на сайті Укрзалізниці доступні на вибір користувача як оплати з використанням цифрового гаманця Masterpass, так і онлайн-оплата з ручним введенням карткових реквізитів.

Платформа цифрових гаманців Masterpass доступна в Україні на сайтах і в мобільних додатках понад 2000 торговців з липня 2016 року. Рішення для оплат в один клік з Masterpass інтегроване також у сервіси онлайн-платежів та переказів, чат-бот для грошових переказів у Facebook-месенджері, а також у низку мобільних додатків для швидких цифрових оплат таксі, пального на заправках, мобільних послуг, парковки тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-