Укртрансгаз очолить поляк Павел Станчак

Укртрансгаз очолить поляк Павел Станчак

Укрінформ
Наглядова рада НАК «Нафтогаз Україна» одностайно погодила обрання Павла Юзефа Станчака на посаду президента ПАТ «Укртрансгаз».

Про це повідомляє департамент з корпоративних комунікацій НАК «Нафтогаз України»

«8 серпня 2017 року Наглядова рада НАК «Нафтогаз Україна» одностайно погодила обрання Павла Юзефа Станчака на посаду президента ПАТ «Укртрансгаз», - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у прес-службі, Нафтогаз, як власник 100% акцій Укртрансгазу, затвердить це рішення відповідно до вимог статутів обох компаній.

Читайте також: Нафтогаз відповів Насалику: все буде добре з Укртрансгазом

Павел Юзеф Станчак народився у 1963 році, здобув інженерно-технічну освіту в інституті ім. Еміліана Конопчинського (Варшава), закінчив Варшавський технологічний університет, Головний торговельний інститут (Варшава), отримав ступінь МВА у Бредфордському університеті та Академії Леона Козмінського (Варшава).

Понад 25 років він працює в галузі транспортування, розподілу та зберігання газу. У 2003-2004 роках у PGNiG відповідав за відокремлення функції оператора газотранспортної системи та утворення незалежного оператора ГТС Польщі Gaz-System S.A. Він продовжував працювати на посаді технічного директора – члена правління Gaz-System до 2008 року, де відповідав за розробку та виконання інвестиційних планів, поточну технічну підтримку газотранспортної системи, координацію процесів отримання дозволів та ліцензій з відповідними державними регуляторами та органами.

Наразі Станчак працює технічним директором – членом правління PGNiG Technologie S.A. та відповідає за проектування та будівництво нових газопроводів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-