Лукашенко про контракти на бізнес-форумі у Києві: Думаю, дійдемо до $100 мільйонів

Лукашенко про контракти на бізнес-форумі у Києві: Думаю, дійдемо до $100 мільйонів

Укрінформ
На Українсько-білоруському бізнес-форумі в Києві вже підписано контрактів на суму більше $45 млн, а президент Білорусі чекає, що всього може бути контрактів на $100 млн.

Про це повідомляє БЕЛТА.

"До кінця дня, думаю, ми і до ста дійдемо. Тому що потенціал наших держав найбільший", - прокоментував підписання контрактів Олександр Лукашенко на переговорах з Президентом України Петром Порошенком.

Зокрема, ВАТ "БелАЗ" підписало контракт на поставку п'яти кар'єрних самоскидів БелАЗ-75131 з ПАО "Арселор Міттал Кривий Ріг", а також двох кар'єрних самоскидів БелАЗ-75473 з ПрАТ "Новотроїцьке кар'єрне управління".

ВАТ "Гомсельмаш" і ТОВ "Торговий дім "МТЗ-Беларус-Украина" уклали договір на поставку 67 машинокомплектів зернозбиральних комбайнів КЗС-1218A1.

Читайте також: Лукашенко зацікавлений у створенні СП з Україною для торгівлі в третіх країнах

ВАТ "Могилевлифтмаш" поставить в Україну 200 одиниць ліфтового устаткування на адресу ТОВ "Карат-ліфткомплект".

Підписано меморандум між ТОВ з ІІ "БНХ Україна" і МПП Фірма "Еридон" на поставку до України мінеральних добрив. Про поставку  продукції на український ринок домовилися також ВАТ "Барановичское хлопчатобумажное объединение", ВАТ "Управляющая компания холдинга "Бобруйскагромаш",  УП "Белкоопвнешторг" Белкоопсоюзу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-