Данилюк обговорив реформу ДФС із закордонними партнерами

Данилюк обговорив реформу ДФС із закордонними партнерами

Укрінформ
Міністр фінансів Олександр Данилюк обговорив з послом США в Україні Марі Йованович та головою Представництва ЄС в Україні Хьюгом Мінгареллі проект комплексної реформи Державної фіскальної служби.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

«20 липня Олександр Данилюк зустрівся з послом США в Україні Марі Йованович, головою Представництва ЄС в Україні Хьюгом Мінгареллі та Головою технічної місії податкового-бюджетного департаменту МВФ Пітером Баррантом, а також Директором зі співробітництва посольства Канади в Україні Карімом Маркосом для обговорення проекту комплексної реформи Державної фіскальної служби», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Мінфін та ПриватБанк створюватимуть систему верифікації бюджетних виплат

Данилюк подякував за надану підтримку та партнерство у здійсненні реформи представникам USAID, U.S. Treasury, EDGE та Європейської Комісії. Під час зустрічі обговорили перебіг реформи, при цьому Міністр наголосив на необхідності створення незалежної Наглядової ради з реформування ДФС, що буде моніторити впровадження проекту реформи та пріоритезувати подальші дії. Данилюк зазначив, що для ефективних змін в ДФС необхідна консолідація сил на усіх рівнях робочого процесу та об'єднання зусиль міжнародних експертів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-