Wizz Air хоче літати за скасованими львівськими маршрутами Ryanair

Wizz Air хоче літати за скасованими львівськими маршрутами Ryanair

Укрінформ
Лоукост Wizz Air має намір отримати напрямки зі Львова, за якими планував літати ірландський Ryanair.

Про це розповіла генеральний директор міжнародного аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького, пише mind.kiev.ua.

"Основний конкурент Ryanair – Wizz Air. Коли Ryanair оголосила про те, що виходить з переговорів, авіакомпанія Wizz Air поцікавилася, чи зможуть вони стати на ті рейси, які планувала відкрити Ryanair з аеропорту Львів. До речі, Ryanair ми дали такі ж умови, як і Wizz Air", - розповіла Романовська.

Водночас, за словами очільниці летовища, жодна авіакомпанія не згенерує такого пасажиропотоку, як Ryanair. Зокрема, у разі початку польотів, аеропорт отримає близько 10 млн грн прибутку.

"Це неправда, що співпраця з нею - збиткова для нашого аеропорту. Якщо Ryanair прийде в аеропорт Львів як планувалося, то до кінця цього року на авіаційному обслуговуванні цієї авіакомпанії аеропорт заробить близько 8 млн грн, на неавіаційній - не менше 2 млн грн", - резюмує Романовська.

Читайте також: Експерт сказав, скільки Ryanair може "привести" пасажирів до Львова і Борисполя

Компанія Ryanair скасувала українські рейси зі Львова та Києва через невиконання керівництвом аеропорту "Бориспіль" умов договору, підписаного у Мінінфраструктури у березні.

Як повідомляв Укрінформ, у квітні 2018 року європейський лоукост-перевізник Wizz Air запускає два нові напрямки до Лісабона і Таллінна зі столичного аеропорту "Київ" (Жуляни).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-