Фонд гарантування продає акції та облігації

Фонд гарантування продає акції та облігації "Мотор Січ" та "Фоззі-Фуд"

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продає цінні папери, що обліковуються на балансі ПАТ «Банк «Форум» та АТ «Банк «Фінанси та кредит».

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«28 липня на «Українській біржі» відбудуться аукціони з продажу акцій АТ «Мотор Січ» та  облігацій ТОВ «Фоззі-Фуд». Організаторами торгів, за дорученням фонду, стануть торговці цінними паперами «Інвестиційний капітал Україна» та «Драгон Капітал» відповідно», - йдеться в повідомленні.

У Фонді гарантування нагадують, що обидві компанії, пройшли кваліфікаційний відбір фонду серед третіх осіб за напрямом діяльності «брокерські послуги з продажу цінних паперів». 

АТ «Мотор Січ» є одним з найбільш високотехнологічних підприємств України, є виробником двигунів для літаків, вертольотів і крилатих ракет. Початкова ціна реалізації першого пакету - 10 200 акцій - 22 919 400 грн. Другий пакет акцій - 9 188 штук - почне торгуватися зі стартової ціни 20 645 436 грн. Торги відбудуться на ПАТ «Українська біржа», організатор торгів - торговець цінними паперами ТОВ «Інвестиційний капітал Україна». Активи перебувають на балансі АТ «Банк «Фінанси та кредит». 

Читайте також: На рахунках Фонду гарантування - 13,2 мільярда

ТОВ «Фоззі-Фуд» є структурною одиницею Fozzy Group, що є однією з найбільших торгово-промислових груп України та одним із лідерів серед українських рітейлерів (понад 600 торговельних точок на всій території країни). Крім торговельних мереж, бізнес-інтереси групи компаній охоплюють виробництво продуктів харчування, банківський та ресторанний бізнес. Аукціон відбудеться на Фондовій біржі «Українська біржа». Торговець цінними паперами - СП ТОВ «Драгон Капітал». Початкова ціна реалізації - 37 802 478 грн. Активи обліковуються на балансі ПАТ «Банк Форум». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-