Укртрансгаз через ремонтні роботи обмежив транспортування російського газу

Укртрансгаз через ремонтні роботи обмежив транспортування російського газу

Укрінформ
ПАТ "Укртрансгаз" з 11 по 13 липня проводив профілактичні та ремонтні роботи на магістральних газогонах. Було обмежено прийом природного газу в українську ГТС з РФ, а також транспортування блакитного палива до європейських країн.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укртрансгаз"

"З 11 по 13 липня 2017 року оператор української газотранспортної системи проводить шостий в поточному році комплекс планово-профілактичних та ремонтних робіт на транзитних магістральних газогонах. На період проведення робіт прийом природного газу в українську ГТС з Російської Федерації обмежено до 230 млн на добу (через ГВС Суджа), а транспортування блакитного палива до європейських країн (через ГВС Берегово, Теково, Ужгород) – до 220 млн кубометрів на добу", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Укртрансгаз відкриває митний склад для українських та іноземних трейдерів

Зазначений комплекс робіт включає проведення профілактичних робіт по газопроводу "Союз" (КС Борова, КС Машівка, КС Олександрівка, КС Гайсин, КС Гусятин, КС Хуст), а також передбачає виконання вогневих робіт із під`єднання технологічної перемички між виходом КС Задніпровська (МГ КАЧБ) та КС Кременчук (МГ Союз) на правому березі р. Дніпро.

Як зазначається, план проведення планово-профілактичних та ремонтних робіт на транзитних газопроводах в 2017 році був узгоджений між Укртрансгазом, Газпромом та операторами ГТС європейських країн на спільній диспетчерській нараді, що відбулась 15 грудня 2016 року в Санкт-Петербурзі (Росія). На черговій нараді диспетчерів, яка відбулась 4 квітня поточного року в м. Лангелойс (Австрія), було затверджено скориговані терміни виконання ППР в поточному році.

На сьогодні уже проведено 5 комплексів планово-профілактичних та ремонтних робіт на транзитних газопроводах, всього в 2017 році заплановано виконати 13 комплексів робіт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-