Укргазвидобування буритиме сім свердловин на Яблунівському родовищі

Укргазвидобування буритиме сім свердловин на Яблунівському родовищі

Укрінформ
ПАТ «Укргазвидобування» отримало згоду громади на буріння семи нових свердловин на Яблунівському родовищі на Полтавщині. 

Про це інформує прес-служба Укргазвидобування. 

«ПАТ «Укргазвидобування» отримало згоду громади с. Сенча (Полтавська область) на буріння семи нових свердловин на Яблунівському родовищі. Відповідне рішення було прийнято на громадських слуханнях. Свої голоси «за» віддали 116 мешканців с. Сенча», - йдеться в повідомленні.

На початку зустрічі директор ГПУ «Полтавагазвидобування» Олександр Кобеза запевнив громадськість у тому, що підприємство суворо дотримується головних екологічних вимог.

«Зростання культури виробництва та підвищена увага до природоохоронних заходів - невід'ємна частина Програми «20/20», спрямованої на здобуття Україною енергонезалежності», - коментує Олександр Кобеза.

Читайте також: Уряд підтримав можливість концесії та оренди державних газорозподільних систем

Під час буріння компанія здійснюватиме контроль за викидами та утилізацією відходів. Також Укргазвидобування допоможе місцевій громаді значно покращити ситуацію у соціальній сфері.

Довідка: За останні два роки ПАТ «Укргазвидобування» не отримало жодного погодження спецдозволів на користування надрами від Полтавської облради. Сьогодні Полтавська область є одним з ключових газовидобувних регіонів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-