Wizz Air вирішила запустити

Wizz Air вирішила запустити "рятівні" тарифи для українських пасажирів

Укрінформ
Компанія Wizz Air вирішила запустити "рятівні" тарифи для пасажирів скасованих авіакомпанією Ryanair рейсів, адже вважає Україну надзвичайно важливим ринком.

Про це повідомив головний корпоративний директор авіакомпанії Wizz Air Оуен Джонс на прес-конференції в Укрінформі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Перше, що ми зробили, це ті спеціальні "рятівні" тарифи на тих маршрутах, які є у Wizz Air і ці "рятівні" тарифи надаються по маршрутах, які можна було би порівняти з тими маршрутами, які не буде надавати Ryanair. Але окрім цього можу сказати, що Україна для нас є надважливим ринком і ми плануємо продовжувати зростати", - розповів Джонс.

Читайте також: Wizz Air у 2018 році відкриває два нові маршрути з Києва

Як повідомляв Укрінформ, європейський лоукост Wizz Air запустив спеціальні тарифи на скасовані рейси Ryanair вартістю від 15 до 35 євро. Пасажири скасованих рейсів можуть забронювати квитки за зниженою ціною, але повинні пред'явити своє оригінальне бронювання на Ryanair. Акція стосується виключно рейсів до 30 листопада 2017 року.

10 липня ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair відмовилася від запланованого виходу на український ринок через невиконання аеропортом "Бориспіль" угоди, яку було підписано у березні цього року із Міністерством інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-