Данилюк обговорив з Лагард подальшу співпрацю в рамках програми МВФ

Данилюк обговорив з Лагард подальшу співпрацю в рамках програми МВФ

Укрінформ
Міністр фінансів Олександр Данилюк під час зустрічі з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард обговорив подальшу співпрацю в рамках програми МВФ.

Про це міністр написав на своїй сторінці у Facebook

«Щойно завершив зустріч з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард. Обговорили подальшу співпрацю в рамках програми МВФ, зокрема, пенсійну та земельну реформи, приватизацію, боротьбу з корупцією та реформу ДФС. Наголосив, що пенсійну реформу буде ухвалено найближчим часом, тому що всі спірні питання вже вирішено та всі сторони підтримують запропоновану реформу. Законопроект щодо приватизації вже ухвалено урядом та невдовзі буде подано до Верховної Ради», - написав Данилюк.

Читайте також: У МВФ заявляють, що економіка Росії утримується цінами на нафту

За словами міністра, сторони обговорили запуск проекту з комплексного реформування ДФС, за підтримки МВФ, мета якого, в тому числі, боротьба з корупцією та покращення адміністрування податків.

«Приємно було почути позитивні відгуки щодо роботи електронного реєстру автоматичного відшкодування ПДВ - процес став прозорим і зрозумілим. Крок за кроком винищуємо корупцію та покращуємо умови для бізнесу. Головне завдання в роботі уряду та МВФ - розвиток бізнесу, зростання економіки та підвищення якості життя українців», - додав Данилюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-