Wizz Air ввела спецтарифи для пасажирів, які придбали квитки на рейси Ryanair

Wizz Air ввела спецтарифи для пасажирів, які придбали квитки на рейси Ryanair

Укрінформ
Wizz Air оголосила спеціальні тарифи від 15 євро для пасажирів, які придбали квитки на рейси з Києва та Львова, відмінені авіакомпанією Ryanair.

Про це Укрінформ повідомили в авіакомпанії Wizz Air.

"Wizz Air, найбільший лоу-кост перевізник у Центральній та Східній Європі та провідна лоу-кост авіакомпанія в Україні, сьогодні оголосила про нові спеціальні тарифи від 15 євро для пасажирів, яких торкнулася ситуація з відміною всіх рейсів Ryanair з України", - йдеться у повідомленні.

Так, пасажири, які мають квитки на відмінені рейси Ryanair між Києвом та Лондоном Станстедом чи Ейндховеном, а також – Львовом та Берліном-Шенефельдом чи Вроцлавом, можуть забронювати рейси Wizz Air через сайт або колцентр авіакомпанії. Під час подорожі їм потрібно буде мати з собою оригінальне бронювання. 

"Wizz Air запускає унікальні тарифи від 15 до 35 євро, щоб мінімізувати незручності для пасажирів Ryanair, на яких вплинула сьогоднішня відміна рейсів цієї авіакомпанії. Wizz радить бронювати місця якнайшвидше, оскільки пропозиція за спеціальними цінами буде доступна відповідно до наявності вільних місць", - наголошують в авіакомпанії.

Читайте також: Ryanair ще може домовитись з "Борисполем" - гендиректор аеропорту "Львів"

Спеціальні тарифи діють в одну сторону з урахуванням податків та обов'язкових зборів; для подорожей до 30 листопада 2017 року, з урахуванням наявності місць. Пасажири Ryanair, які стали заручниками ситуації, можуть зателефонувати в кол-центр WizzAir, щоб скористатися спеціальними тарифами авіакомпанії. Кількість квитків обмежена місткістю літака. Перебронювання має бути здійснене до 17 липня.

Як повідомляв Укрінформ, 10 липня гендиректор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін на спеціально скликаній прес-конференції заявив, що договір з Ryanair не може бути підписаний через низку причин.

Того ж дня на офіційному сайті ірландського лоукостера Ryanair зникла можливість придбання квитків у напрямку в та з аеропортів "Бориспіль" та "Львів".

Водночас лоукост-перевізник пояснив скасовані рейси невиконанням київським аеропортом угоди, яку було підписано у березні із Міністерством інфраструктури, посадовими особами аеропорту та чинним генеральним директором аеропорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-