Коломойський каже, що в НБУ підняли галас навколо “Привату”, бо не все знають

Коломойський каже, що в НБУ підняли галас навколо “Привату”, бо не все знають

Укрінформ
Екс-власник Приватбанку Ігор Коломойський заявив, що колишні власники банку, згідно з узятими на себе зобов'язаннями, беруть участь у переговорному процесі по реструктуризації своїх кредитів з консорціумом компаній, які отримали мандат на представлення інтересів Мінфіну і "Приватбанку".

Про це він повідомив ТСН.uа.

"Можу повідомити, що колишні власники "Приватбанку", згідно з узятими на себе зобов'язаннями, беруть участь у переговорному процесі по реструктуризації своїх кредитів з консорціумом компаній, які отримали мандат на представлення інтересів Мінфіну і "Приватбанку", який було погоджено з Міжнародним валютним фондом", - заявив Коломойський.

Він відзначив, що цей переговорний процес розпочався у червні цього року, відбувається в штатному режимі і триватиме необхідний для досягнення домовленостей час.

Читайте також: Коломойський та Боголюбов провалили терміни реструктуризації кредитів Приватбанку

"На мій погляд, інформаційний галас, який підняли чиновники Національного банку України відносно реструктуризації кредитів колишніх акціонерів "Приватбанку", пов'язаний з непоінформованістю представників НБУ про триваючий переговорний процес (до якого вони не мають відношення). Цілком імовірно, що заяви НБУ, які йдуть у розрізі з даними офіційної аудованої звітності банку і спотворюють суть аудиту, викликані бажанням зняти з себе відповідальність за непрофесіоналізм і вартість для суспільства прийнятих Нацбанком рішень по націоналізації "Приватбанку", - сказав Коломойський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-