На конкурс з відбору радника для приватизації Центренерго подали заявки 4 компанії

На конкурс з відбору радника для приватизації Центренерго подали заявки 4 компанії

Укрінформ
На участь у конкурсі з відбору радника для надання послуг з підготовки до приватизації та продажу 78,289% ПАТ «Центренерго» надійшло чотири заявки.

Про це повідомляє Фонд державного майна України.

Як зазначається, перший етап конкурсу з відбору радника буде проведено 4 липня об 11:00, другий – 5 липня об 11:00 у Фонді держмайна.

На першому етапі конкурсу спеціальна комісія проаналізує подані пакети документів потенційними конкурсантами та визначить їх відповідність умовам конкурсу, а на другому буде визначено переможця.

Основною метою радника з продажу державного пакета акцій ПАТ «Центренерго» є підвищення інвестиційної привабливості підприємства, забезпечення продажу пакета акцій ефективному власнику та отримання максимально можливого обсягу коштів до державного бюджету, нагадали у ФДМУ.

Читайте також: Скандальна «Енергомережа» може стати банкрутом

Конкурс було оголошено 31 травня, заявку на участь у ньому можна було подати до 30 червня.

Умови конкурсу з відбору радника для приватизації Центренерго протягом тривалого часу розроблялися спеціально створеною міжвідомчою комісією, до складу якої ввійшли керівні особи ФДМУ, Міністерства економічного розвитку і торгівлі та Міністерства фінансів.

Як відомо, до складу ПАТ «Центренерго» входять Вуглегірська, Зміївська та Трипільська станції, на які припадає 14% від загальної потужності електростанцій України. За цим показником компанія посідає друге місце серед теплових енергогенеруючих компаній України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-