Президент-Готель виставляють на продаж: початкова ціна - 323 мільйони

Президент-Готель виставляють на продаж: початкова ціна - 323 мільйони

Укрінформ
Фонд державного майна України оголосив аукціон з продажу 100% акцій ПрАТ "Президент-Готель".

Про це повідомляється на сайті ФДМУ. 

"Фонд державного майна України оголосив продаж державного пакета акцій приватного акціонерного товариства "Президент-Готель". До продажу пропонується 100% статутного капіталу товариства", - йдеться у повідомленні.

Початкова ціна продажу пакета акцій становить 323,142 млн грн.

Серед умов продажу: збереження основних видів діяльності протягом не менш як п’яти років, недопущення звільнення працівників протягом 6 місяців від дня переходу права власності.

Аукціон буде проведено у Фонді державного майна України 25 липня 2017 року. Кінцевий термін прийому заяв на участь в аукціоні – 19 липня 2017 року.

"Президент-Готель" розташований у Києві на вул. Госпітальній, 12. Був побудований у 1990 р. і реконструйований протягом 2006-2012 рр.

Готель має 374 комфортабельні номери. Кожен із номерів оснащений у відповідності з міжнародними стандартами якості 4-х зіркового готелю. Готель має велику територію загальною площею 2,4 га. Будівля готелю складається з кількох багатоповерхових секцій з високою десятиповерховою секцією всередині.

Має дві великих конференц-зали – конгрес-хол (кіноконцертний зал, 596 кв м) та конференц-центр (873 кв м), що складаються із окремих секцій для подій на майже 1000 осіб та кімнати для переговорів. Крім того, в готелі працює 5 банкетних залів на 490 осіб та розважальний комплекс на 127 осіб. Загалом, є можливість одночасного проведення 17 окремих подій. Також є підземна парковка на 65 автомобілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-