Засновник Uber Тревіс Каланик залишив пост глави компанії - ЗМІ

Засновник Uber Тревіс Каланик залишив пост глави компанії - ЗМІ

Укрінформ
Тревіс Каланик подав у відставку з поста глави компанії Uber. Таке рішення він прийняв після розмови з основними інвесторами Uber, що тривав кілька годин.

Про це повідомляє з посиланням на свої джерела The New York Times, пише в середу  "Медуза".

"20 червня, розповіли джерела видання, п'ять основних інвесторів Uber направили Каланику лист, в якому зажадали від нього негайно вийти з керівництва компанії", - йдеться в повідомленні. 

За даними The New York Times, Каланик після багатогодинних переговорів з кількома інвесторами прийняв рішення оголосити про відставку.

"Я люблю Uber більше всього на світі і в цей важкий особисто для мене момент я прийняв прохання інвесторів залишити пост, щоб Uber міг повернутися до творення, а не відволікатися на ще один бій", - йдеться в заяві Каланика про відставку.

Раніше Тревіс Каланик заявляв, що пішов у безстрокову відпустку, але зберіг за собою пост в компанії.

Про відхід у відпустку Каланик оголосив незабаром після того, як 11 червня на раді директорів компанії було оголошено результати перевірки Uber на порушення професійної етики. Однією з рекомендацій за результатами перевірки було скорочення повноважень Каланика.

У березні Uber покинув президент Джеф Джонс, що пропрацював в компанії біля півроку. Своє рішення Джонс пояснив незгодою з методами роботи Uber.

Uber за останній час виявився замішаний в ряды скандалів - від звинувачень менеджменту компанії в сексизмі до грубої розмови Каланика з одним з водіїв сервісу, що стала надбанням громадськості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-