Україна підвищує якість нагляду за пенсійною системою

Україна підвищує якість нагляду за пенсійною системою

Укрінформ
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) приєдналась до Міжнародної організації пенсійних наглядових органів, що дозволить підвищити якість нагляду пенсійної системи.

Про це повідомляє прес-служба НКЦПФР.

"Виконавчий комітет Міжнародної організації пенсійних наглядових органів (IOPS) на засіданні, яке відбулось 19 червня 2017 року, схвалив заявку Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) на вступ до організації. Комісія отримала статус Членства в управлінні", - йдеться в повідомленні. 

У НКЦПФР зазначають, що приєднання України до IOPS дозволить імплементувати глобальні стандарти IOPS, за якими працюють у всьому світі, підвищити якість нагляду пенсійної системи та впровадити на українському ринку ефективну систему попередження ризиків в цій галузі.

Наразі IOPS налічує 84 члени та країн-спостерігачів, які представляють 73 країни по всьому світу. Організація тісно співпрацює з іншими міжнародними організаціями, які беруть участь у розробці політики пенсійного нагляду, в тому числі ОЕСD, Світовим банком, Міжнародною асоціацією соціального забезпечення (ISSA), Міжнародною асоціацією страхових наглядів (IAIS) і Міжнародним Валютним Фондом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-