Цьогорічний  форум

Цьогорічний форум "Таврійські горизонти" буде присвячено екоінвестиціям

Укрінформ
Міжнародний інвестиційний форум "Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток", який у 2017 році вже вдесяте пройде на Херсонщині, буде присвячено питанням екоінвестицій в економіку регіону.

Про це поінформував на прес-конференції в облдержадміністрації з нагоди ХII Фестивалю туристичної журналістики України голова ОДА Андрій Гордєєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зараз готуємось до міжнародного форуму. І якщо минулого року його темою було "Херсонщина - це синергія перспектив", то сьогодні вже ми йдемо, скажімо так, у цільову аудиторію: "Херсонщина - це платформа для екоінвестицій", - розповів Гордєєв.

За його словами, питання екоінвестицій  розглядатиметься у широкому спектрі "починаючи від туризму і закінчуючи енергомодернізацією, сміттєпереробкою тощоі".

Як повідомляв Укрінформ, у роботі IX міжнародного інвестиційного форуму "Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток", що проходив на Херсонщині у місті Нова Каховка 30 вересня - 1 жовтня 2016 року взяли участь понад 400 учасників з 27 країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-