У Києві нагородили кращих експортерів року

У Києві нагородили кращих експортерів року

Укрінформ
У рамках третього Національного форуму з експорту назвали переможців щорічного конкурсу «Кращий експортер року».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Цього разу почесні відзнаки отримали 16 найкращих підприємств Києва на офіційній церемонії нагородження 25 травня 2017 року.

Третій рік поспіль серед малих, середніх та великих промислових підприємств Києва визначаються кращі експортери у різних галузях, таких як машинобудування, харчова, хімічна промисловість.

Конкурс проводиться за ініціативи Київської міської держадміністрації спільно з Київською торгово-промисловою палатою.

Переможці визначалися за показниками приросту обсягів експорту, питомої ваги експортної продукції у загальному валовому продукті підприємства, питомої ваги на кожного працюючого на підприємстві, участі у міжнародних виставках та форумах.

Урочиста церемонія відбулася за участю першого заступника голови Київської міської держадміністрації Геннадія Пліса та Президента Київської торгово-промислової палати Миколи Засульського..

Переможці отримали диплом, а також право використання спеціального знака «Кращий експортер року» для маркування продукції та розміщення для своїх рекламних і презентаційних матеріалів.

Як зазначив Микола Засульський, що нині Київ – це не лише політичний та фінансовий центр, а й досить потужний промисловий центр. Адже столиця забезпечує чверть валового внутрішнього продукту України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-