Транспортну стратегію до 2030 року Мінінфраструктури обіцяє вже за місяць

Транспортну стратегію до 2030 року Мінінфраструктури обіцяє вже за місяць

Укрінформ
За місяць проект існуючої Національної транспортної стратегія до 2030 року буде доопрацьована робочою групою при Міністерстві інфраструктури України, після чого її передадуть в інші відомства для затвердження.

Про це повідомив під час зустрічі зі створення робочої групи, яка працюватиме над проектом Національної транпортної стратегії, модератор зустрічі, представник Офісу ефективного регулювання Тарас Слободянюк сьогодні, 15 травня, в Міністерстві інфраструктури України.

"У нас є приблизно місяць на опрацювання коментарів (від громадських організацій - ред.), тобто, через місяць процес обговорення закривається і стратегія передається в інші міністерства на затвердження", - сказав Слободянюк. 

За його словами надійшло понад 50 офіційних коментарів, котрі можуть бути включені до стратегії після їх опрацювання.

Слободянюк розповів, що після формування стратегії розвитку транспорту до 2030 року, в МІУ буде створений інший документ, що міститиме план конкретних кроків з реалізації стратегії.

Робочі групи будуть створені за п'ятьма основними напрямками стратегії: державне управління (з інституційної реформою МІУ); інтеграція української транспортної системи в світову транспортну мережу і підвищення рівня стандартів; фінансування для розвитку сектору; траснспортна безпека, в тому числі, екологічна; мобільність та міжрегіональна інтеграція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-