"Бориспіль" готовий надавати авіаперевізникам знижки до 80%

Укрінформ
У міжнародному аеропорту "Бориспіль" підготували проект по залученню бюджетних авіаперевізників, згідно з яким надаватимуть знижки на збір за посадку-зліт, а також пасажирський збір до 80%.

Про це розповів комерційний директор МА "Бориспіль" Максим Волошин сьогодні, 11 травня, під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Система залучення нових перевізників отримала нову шкалу: зараз максимальна знижка збільшилася до 80%. Плюс раніше система стимулювання була розрахована на три роки, зараз - на чотири. Це означає, що авіаперевізник свій рейс в аеропорт "Бориспіль" може вважати новим довше і у перевізника збережеться на більш тривалий час можливість надання знижки",  - сказав Волошин. 

Він уточнив, що новим рейсом вважається той, який знаходиться не ближче 100 км від аеропорту, в який вже виконуються такі рейси.

Також Волошин зазначив, що чим більший об'єм перевезень генерує авіакомпанія, тим більший сукупний об'єм знижки на пасажирський збір вона отримує. 

Так, наприклад, при генеруванні до 100 тис. пасажиропотоку, що еквівалентне всього 1,8 рейсів на день, об'ємні знижки для перевізника не передбачені. На приріст від 100 до 200 тис діятиме знижка в середньому 6,7%. Таким чином, при забезпеченні авіакомпанією близько 5 млн пасажирів, знижка може становити 40%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-