Україна вперше за 5 років буде представлена на «Експо»

Україна вперше за 5 років буде представлена на «Експо»

Укрінформ
Україна вперше за 5 років буде представлена на Міжнародній спеціалізованій виставці «Експо-2017», яка відбудеться в Казахстані у період з 10 червня по 10 вересня цього року.

Про це повідомляє прес-служба МЕРТ.

«У 2017 році Україна стане почесним учасником Міжнародної спеціалізованої виставки «Експо-2017», яка відбудеться в м. Астана (Казахстан) у період з 10 червня по 10 вересня цього року. Основна тема виставки - «Енергія майбутнього», - йдеться в повідомленні.

Міжнародна спеціалізована виставка «Експо-2017» - є глобальною подією, учасниками якої стануть понад 100 країн світу, 10 міжнародних організацій (ООН, IRENA тощо). Очікується більше 5 мільйонів відвідувачів з усього світу. Вперше за більше ніж 5 років Україна буде представлена на цій світовій події офіційним національним стендом. Участь України у виставці - це можливість презентувати міжнародній спільноті потенціал використання відновлюваних джерел енергії, а також зацікавити та мотивувати потенційних інвесторів працювати в Україні.

У Міністерстві зазначають, що це нагода налагодити конструктивний та тісний діалог між урядами країн,неурядовими організаціями, компаніями та громадянським суспільством щодо забезпечення сталого розвитку енергетики, скорочення викидів парникових газів та енергоефективності. Під час виставки Україна буде презентувати найкращі напрацювання, сучасне обладнання та матеріали у сфері енергоефективності та всіх напрямках відновлюваної енергетики: сонячній, вітровій, гідроенергетиці, вирощування енергетичних культур, виробництво теплової та електричної енергії з відходів сільського господарства тощо. Крім цього, 15 червня 2017 року заплановано проведення Національного дня України, в рамках якого відбудеться бізнес-подія, присвячена інвестиційному потенціалу України у сфері відновлюваної енергетики, українським розробкам та технологіям у цій сфері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-