Урядовий комітет погодив моніторинг земельних відносин

Урядовий комітет погодив моніторинг земельних відносин

Укрінформ
Урядовий комітет підтримав проект моніторингу, на базі якого буде створено відкриту інформаційну систему, що відобразить реальний стан земельних відносин в Україні.

Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

«Запуск моніторингу дозволить створити відкриту інформаційну систему, яка відобразить реальний стан земельних відносин. Цей проект стане базою для розробки економічного механізму регулювання земельних відносин на державному та територіальному рівнях», - прокоментував міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий.

У Міністерстві додали, що проект передбачає запровадження системи обміну інформацією щодо земельних відносин між органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, поліпшення якості надання послуг в сфері земельних відносин, поліпшення якості управління земельними ресурсами, підвищення інвестиційної привабливості земельних ресурсів та покращення бізнес-клімату в сфері земельних відносин.

Постанову «Про реалізацію пілотного проекту щодо проведення моніторингу земельних відносин та внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» було розроблено в Мінагрополітики спільно з Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-