Кубів сказав, коли може запрацювати ЗВТ з Туреччиною

Кубів сказав, коли може запрацювати ЗВТ з Туреччиною

Укрінформ
Восени, найпізніше - навесні 2018 року між Україною і Туреччиною буде створена зона вільної торгівлі.  

Про це сказав журналістам у Львові віце-прем`єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зараз в Україні – найкращий час для входження інвестицій. Тут стабілізувалася економіка, дешева робоча сила, суттєво зменшено корупційний фактор. Це вже оцінили багато турецьких фірм, які працюють на українському ринку. Восени-навесні 2018 року буде укладена угода про зону вільної торгівлі між нашими країнами, яка прискорить інвестиційні процеси і збільшить співробітництво між Україною і Туреччиною», - зазначив Кубів.

Віце-прем`єр-міністр Степан Кубів відкрив у Львові українсько-турецький бізнес-форум, у якому беруть участь керівники великих турецьких компаній, спільних турецько-українських підприємств, які працюють в Україні, а також очільники найбільших компаній Львівщини з іноземним капіталом.

Потенційні інвестори з Туреччини знайомляться з торговельно-економічним та інвестиційним потенціалом Західної України, зокрема Львівської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-