Автоматичне відшкодування ПДВ сьогодні можна відстежити онлайн

Автоматичне відшкодування ПДВ сьогодні можна відстежити онлайн

Укрінформ
За заявками, що були подані до впровадження єдиного електронного реєстру автоматичного відшкодування ПДВ, сьогодні має бути відшкодоване ПДВ на суму близько 10 млрд гривень.  

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр фінансів Олександр Данилюк.

«Сьогодні має бути відшкодоване ПДВ на суму близько 10 млрд гривень за заявками, що були подані до впровадження єдиного електронного реєстру автоматичного відшкодування ПДВ», - написав Данилюк.

Він зазначив, що Реєстр був запущений, аби швидко та у повному обсязі відшкодовувати ПДВ підприємствам. Новий механізм уже працює, тож заявки, подані після запуску Реєстру, будуть регулярно відшкодовуватися в порядку, передбаченому законом.

«Процес є прозорим і кожен може відслідкувати онлайн, коли, скільки і кому було відшкодовано ПДВ. Будь-які спроби маніпуляцій одразу будуть очевидними, що унеможливлює затягування строків або порушення хронології відшкодування. Працюємо далі з ДФС та Держказначейством, щоб повністю налагодити роботу реєстру та остаточно вирішити проблеми з поверненням ПДВ, з якими постійно стикався бізнес», - додав міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-