Державна продовольчо-зернова корпорація повернула 345 млн грн дебіторської заборгованості

Державна продовольчо-зернова корпорація повернула 345 млн грн дебіторської заборгованості

Укрінформ
З початку поточного маркетингового року на рахунки Державної продовольчо-зернової корпорації України повернуто 345 млн грн дебіторської заборгованості.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «ДПЗКУ» з посиланням на в. о. голови правління компанії Олександра Григоровича. 

«Ми значно активізували роботу з повернення дебіторської заборгованості минулих років, внаслідок чого тільки за останні чотири місяці на рахунки корпорації вдалось повернути майже 144 млн грн. Для порівняння – за аналогічний період минулого року сума повернень становила 1,8 млн грн. Загалом з початку цього маркетингового сезону завдяки плідній роботі нашого департаменту економічної безпеки та фінансових ризиків, а також тісній співпраці з правоохоронними органами на рахунки корпорації вже повернуто понад 345 млн грн», - розповів Григорович.

Очільник корпорації також наголосив, що  наразі у компанії посилено контроль за виконанням договірних зобов’язань, впроваджено механізм перевірки походження зернових, а також проведено службові розслідування щодо діяльності і філій корпорації, і її співробітників, за результатами яких звільнено працівників, причетних до виявлених порушень.

Окрім того, за результатами перевірок до правоохоронних органів з жовтня 2016 року спрямовано 17 звернень, за якими розпочато досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-